Maak een keuze:


24-uurs alarmnummer 0118 - 22 50 80

ECABO erkend leerbedrijf

Erkend leerbedrijf ECABO

Over FCO Security

FCO Security is een allround beveiligingsbedrijf, opgericht door Arvid Fontijn, in september 2010. Door verschillende bedrijfsonderdelen te combineren kon een nieuw en enthousiast bedrijf worden opgericht, met als missie goede veiligheid leveren tegen een scherpe prijs, altijd en overal in Zeeland.

FCO Security is ontstaan uit een overname van de mobiele activiteiten van Endurance beveiliging. Daarbij zijn de gecombineerde mobiele activiteiten van Kok Beveiliging en De Berk Beveiliging gevoegd, waarmee de grondslag werd gelegd voor het huidig bestaan van FCO Security.

Wij proberen als bedrijf uw wensen zo creatief en professioneel mogelijk in te vullen binnen de gestelde realistische mogelijkheden.

Wij beschikken over meer dan 15 jaar ervaring in Zeeland.  Daarnaast leveren we regelmatig objectbeveiliging voor verschillende Zeeuwse bedrijven.

Wat bedoelen wij met veiligheid?
Wij vinden dat kwaliteit voor zich moet spreken en stellen daarom de hoogste eisen aan onze werkzaamheden en personeel. Elk personeelslid wordt voor aanname gescreend door ECABO en het Ministerie van Justitie op betrouwbaarheid, achtergrond en kwalificaties.

Daarop gaat FCO Security verder en zorgt voor een goede basis van veiligheidskennis alvorens de medewerker het veld betreedt. Dit wordt gerealiseerd door zowel eigen trainingen betreffende weerbaarheid en alertheid, alswel de basiscertificaten BMC beheer, BHV, VCA en ISPS certificatie al naargelang de opdracht dit vereist. Dit uiteraard bovenop het basis diploma Beveiliger 2 of hoger.

Daarbij worden de medewerkers van FCO Security continue begeleidt en gecoacht. Deze coaching is gebaseerd op meer dan 15 jaar ervaring in de branche en garandeert een optimale inzet en uitstraling voor uw bedrijf. Tevens is een  frequent contact met de opdrachtgever noodzakelijk om aansluiting te blijven houden bij de wens van de opdrachtgever aan de ene kant, en de invulling en uitvoering door de medewerker van FCO Security aan de andere kant. Dit continue bijsturen zorgt ervoor dat uw wensen altijd zo goed mogelijk worden uitgevoerd.


Veiligheid is meer dan beveiliging alleen. Daarbij hoort ook  dat u het gevoel moet hebben dat de veiligheid van uw locatie in orde is. U moet erop kunnen rekenen dat we doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Door uw wensen in te vullen, u te adviseren waar eventuele aandachtsgebieden zijn  en een proactieve houding bij het signaleren van ongewenste situaties,  zorgen we voor een optimale veiligheid binnen realistische mogelijkheden.Deel via