Maak een keuze:


24-uurs alarmnummer 0118 - 22 50 80

ECABO erkend leerbedrijf

Erkend leerbedrijf ECABO

Health Services

Tegenwoordig zijn er steeds meer mensen die gebruik willen maken van wat extra toezicht op hun eigen gezondheid of die van familie. Hi Care systemen worden steeds beter en ook steeds vaker gebruikt. Toch blijft er altijd de noodzaak voor menselijke handelingen. Begeleiding van verzorgend personeel naar woningen in de nacht, het reageren op oproepen voor lastig te bereiken locaties of in risico gebieden, of simpelweg de mensen die wat verderaf in de polders wonen. Ook zijn transportfuncties voor medicijnen, artsen of personeel mogelijk. Health Services heeft als oogpunt het beveiligen van de personen die een extra wakend oog prettig vinden, met of zonder Hi Care systemen.

Alle medewerkers van FCO zijn in het bezit van BHV naast hun beveiligingsdiploma, en krijgen interne trainingen.

Zorgbeveiliging heeft als extra aandachtspunt de personen om wie het gaat, dit in tegenstelling tot beveiliging die zich meer richt op gebouwen. Zorg voor mensen is daarom een betere omschrijving.. Dit begint in eerste plaats met apparatuur en deze kan voor een optimaal gebruik gecombineerd worden met onze beveiligers.

Belangrijk om te vermelden dat we geen taken van verzorgend personeel overnemen, we zijn en blijven bewust een signalerende taak uitoefenen. Indien nodig weten we te handelen en schakelen de betreffende instanties in.Deel via