Maak een keuze:


24-uurs alarmnummer 0118 - 22 50 80

ECABO erkend leerbedrijf

Erkend leerbedrijf ECABO

Objectbeveiliging

Bij objectbeveiliging wordt een beveiliger van FCO Security ingezet op uw locatie en verzorgt in samenspraak de gewenste werkzaamheden. Wij voeren deze taken uit als receptiemedewerker of als beveiliger of een combinatie van deze twee.

Onderdeel van deze werkzaamheden zijn onder andere:

  • Random controlerondes in en om het pand
  • Openingsronde en brand-sluitronde bij openen/sluiten van uw pand
  • Toezicht op het pand en het terrein
  • Toezicht op inkomende of uitgaande goederen
  • Toezicht op leveranciers of bezoekers
  • Toezicht op sleutelbeheer
  • Toezicht op parkeerbeleid

Desgewenst worden de beveiligers opgeleid met aanvullende certificaten zoals EHBO, BHV, VCA, BMC Beheer, ISPS of brandpreventie . Naast beveiliger zijn onze beveiligers voornamelijk gastheer. Tevens voeren we vaak ondersteunende taken voor de receptie of andere afdelingen uit. Onze objectbeveiliger kan zowel zelfstandig invulling geven aan uw beveiligingswensen of in opdracht ondersteuning geven aan bestaande afdelingen. Zo wordt de beveiliging geheel afgestemd op uw wensen en staat de beveiliger geheel tot uw dienst.

Bij al onze werkzaamheden staat voorop dat uw beveiliging bij ons in goede handen is, elk object vergt een eigen, gerichte aanpak waarbij uw wensen voorop staan. Samen maken we een beveiligingsplan waarbij wij u adviseren over hoe u uw object het beste kunt beveiligen en over wat de wet- en regelgeving is.

Voor u betekent het kundig personeel met ervaring bij verschillende opdrachtgevers die klaar staan om uw beveiligingswensen uit te voeren.

Naast bovenstaande vorm van objectbeveiliging bieden we ook andere vormen aan:

Evenementenbeveiliging

Heeft u een feest, receptie of ander evenement? Onze beveiligers doen er alles aan om dit zo goed en veilig mogelijk te laten verlopen. We houden toezicht maar kunnen ook de ontvangst van uw gasten en het parkeren van de auto's verzorgen.

Winkelsurveillance

Natuurlijk wilt u niet dat mensen artikelen uit uw winkel meenemen zonder ze te betalen. Wij houden toezicht op uw eigendommen en staan klaar om vragen van klanten te beantwoorden of ze de weg te wijzen in uw winkel.

Terreinbeveiliging

Van beveiliging van braakliggende stukken land, of verlaten industrieterreinen tot de beveiliging van in woningen in aanbouw. U huurt ons in om deze objecten tijdelijk te bewaken.

Housesitting

Helaas komt het maar al te vaak voor. U bent op vakantie of naar een begrafenis en als u thuis komt zijn er eigendommen verdwenen uit uw woning.

Om dit te voorkomen huurt u ons in om voor een paar uur of voor een aantal dagen uw woning in de gaten te houden. Dit kan door het rijden van controlerondes, maar ook kunnen wij permanent uw woning bewaken.

Offerte aanvragen

Wilt u een offerte aanvragen of meer informatie?Deel via